Nysgerrig på at blive fodervært? Se her…

Fodervært

 

Jeg overvejer at prøve noget nyt i mit opdræt. Jeg vil gerne udvide mit avlsarbejde og vil få brug for endnu en avlshun og måske endda en avlshan i fremtiden. Det vigtigste ved at have en kat på foder er naturligvis, at katten får al den kærlighed og opmærksomhed, den har brug for, selv om den ikke bor hos os. Vi ønsker ikke at have mange katte, da det ofte giver anledning til en del vanskeligheder i forhold til hierarki og hakkeorden. Jeg ønsker at alle kattene får udelt opmærksomhed og max af leg og kæl. Er du interesseret i at blive fodervært?

Jeg vil her give nogle informationer om, hvad det kan betyde at være fodervært for en DK CatZahle’z kat! Det er naturligvis både sjovt og givende, men der følger masser af ansvar med ved at være fodervært. Men i store træk fungerer det således:
 
Som fodervært betaler du ved overdragelse/ejerskifte en reduceret pris for katten. Under foderværts aftalen bor katten hos dig, men ejes af mig. Når foderværts aftalen ophører vil katten overgå til dig som ejer. Hvor længe foder tiden kommer til at vare, afhænger af en klar skriftlig aftale mellem dig og mig.
Under foderværts tiden er det mig som opdrætter, der har alle omkostninger i forbindelse med avl, dvs. forsikring, dyrlægebesøg, sundhed, testning, avl gebyrer og mere. Som fodervært, har du katten boende i dit hjem og det er dig, der er ansvarlig for kattens daglige pleje, såsom mad, sand, legetøj, kradsetræ og alt hvad en kat i øvrigt har brug for. Enhver dyrlægebehandling, der er uden for avlsarbejdet, skal du som fodervært også betale for, heriblandt årlig vaccination.

Det vil være sjovt, hvis du også er interesseret i udstillinger, såfremt jeg ønsker at udstille katten. Hvis du ikke er det, skal jeg have adgang til katten i forbindelse med de udstillinger vi er enige om. Jeg sørger naturligvis for alle omkostninger i forbindelse med de udstillinger, jeg ønsker at tilmelde katten.
 
At være fodervært betyder, at katten bor hos dig under graviditet, fødsel og killinge tiden. På tidspunktet for parring, har jeg som ejer brug for, at have adgang til katten. I de første uger efter killingerne er født skal du være indstillet på flere besøg fra mig, så jeg kan følge killingerne og sikre alt er som det skal være. Efterfølgende vil jeg komme og besøge killingerne jævnligt.

Jeg har brug for at dokumentere og overvåge killingernes udvikling. Når killingerne bliver lidt større må man være parat til at modtage killingekøbere i sit hjem, det kan være nogle stykker, så man skal ikke være bange for at møde nye mennesker! :-) Hvor mange kuld, hunkatten skal have laver vi en aftale om, men når fodervært kontrakten er udløbet, neutraliseres katten og bliver din.

Vi vil skrive en kontrakt, så intet bliver uklart. Ideen er simpelthen, at vi ønsker at have en hunkat til at avle på og samtidig vokse op på den bedst mulige måde. Vi ønsker også at give dem, der er nysgerrige og interesserede i katteracer mulighed for at blive inddraget fra begyndelsen, og se hvad der sker!
 
Et krav, vil dog være, at afstanden mellem dig og mig, ikke er alt for lang.

Et vigtigt krav er også at katten enten skal være indendørs eller du har mulighed for at tilbyde lukket løbegård. Katten må ikke løbe frit!! Heller ikke når den ikke er i løbetid.
 
Kattene er vigtige for mig og for at lave en foderværts aftale, er det vigtigt, at vi lærer hinanden at kende og taler godt sammen.

Jeg ønsker mine katte skal have det bedst mulige katte liv også når de bruges som avls katte. Ved at blive fodervært, kan du lære en masse om katte, avl, genetik og udstilling, men frem for alt komme til at dele livet med en helt fantastisk tyrkisk Van! Er du den person, vi leder efter? Kontakt mig venligst, så vi kan snakke videre!

 

  • Du skal have stor interesse for katte!
  • Du bor (ca.)indenfor en radius af 30 kilometer fra Køge
  • Du skal have mulighed for at katten kan være indekat eller at foretrække med en lukket løbegård.
  • Du får mulighed for at lære mere om katteopdræt, katteavl og katteudstilling!
  • Du får mulighed for at følge et kuld killinger - fra fødsel til flytning.
  • Du får et nyt familie medlem.

Tak til Emma Berggren (svensk opdrætter) for at jeg må lade mig inspirere og ikke opfinde den dybe tallerken.........

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Heidi Zahle | Svar 01.09.2017 15.49

Hej Lene
Skriv en mail til med mig, hvor du skriver lidt om hvem du er og hvorfor du tænker det kunne være noget for dig
zahle@oncable.dk
Vh Heidi

Lene Christensen | Svar 01.09.2017 14.31

Det kunne jeg godt være intresseret i, bor dog i Espergærde

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.12 | 09:02

Kære Eva
Alle mine killinger er solgt og flytter i denne uge. Er det en tyrkisk van du meget gerne vil have? skriv evt en mail til mig..zahle@oncable.dk

...
30.11 | 21:43

Hej jeg er fra Rønne og har lige meste min gode kat efter 10år ,Nu er jeg så ked at jeg må have en ny ,Har du måske en ? Som jeg kunne købe?Venlig hilsen Eva

...
14.09 | 09:53

De är så fina och rejäla pojkar. Längtar till jag får träffa dem! ❤

...
02.10 | 20:46

Tak skal du have

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE