CatZahle'z

 

Udstilling:

Jeg tilbyder råd og vejledning hvis du ønsker at udstille og ikke har prøvet det før. Vi kan evt. Udstille sammen nogle gange, hvis der er mulighed for det. Hvis du er interesseret i at udstille er det en god ide at fortælle det så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige killing til dig.

Det er vigtigt at sige at jeg ikke kan garantere for kattens udstillingsresultater. Dette afhænger af kattens opvækst/udvikling, hvordan du har gjort din kat klar til udstillingen og dommerens valg. En kælekat vil også kunne udstilles, det betyder at katten ikke har fejl eller mangler der diskvalificerer den i forhold til racens standard.


En killing der har fejl eller mangler (evt. et haleknæk eller navlebrok),eller pga aftegninger som ikke følger standarden og derfor ikke vil være egnet til udstilling, sælges naturligvis heller ikke med dette som formål.
Selvom en killing ikke har nogen fejl eller mangler, betyder det ikke nødvendigvis at den er udstillingsegnet. En kat der skal udstilles skal kunne lide det, den skal have det helt rigtige temperament. En udstilling er en skønheds konkurrence hvor det er op til dommeren hvem de bedst kan lide, og ikke et udtryk for om katten er god eller dårlig. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.09 | 09:53

De är så fina och rejäla pojkar. Längtar till jag får träffa dem! ❤

...
02.10 | 20:46

Tak skal du have

...
02.10 | 15:04

Så sød!

http://www.hurtiglannu.com/

...
01.09 | 15:49

Hej Lene
Skriv en mail til med mig, hvor du skriver lidt om hvem du er og hvorfor du tænker det kunne være noget for dig
zahle@oncable.dk
Vh Heidi

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE