Catzahle'z Toppings

DK CatZahle'z Marvelous Mayo 4 mdr. TUV d 62 vægt: 2.950g Flyttede 22/12 til nye ejere, sammen med søster Pesto. De har det rigtig godt.
DK CatZahle'z Delight Dijon 4 mdr. TUV n 62 Vægt: 3.550g Dijon fandt endelig det helt rigtige hjem. Han flyttede til Svendborg 7 januar. Jeg er så glad på hans vegne.
DK CatZahle'z Pretty Pickles 4 mdr. TUV f 62 Vægt: 2.700g Planerne for Pickles blev ændret og hun blev ikke solgt til avl alligevel, hun er rejst til Fyn sammen med bror Dijon og skal vokse op sammen med ham. De skal leve det rolige fynske liv og Pickles får lov til at være helt almindelig ualmindelig kæledægge.
DK CatZahle'z Presious Pesto 4 mdr. TUV d 62 Vægt: 2.750g Pesto flyttede 22/12 sammen med bromand Mayo. De har det rigtig godt.

Så kom julemåneden.....

Toppings er blevet 4 mdr.!! hvor bliver tiden dog af? de trives og har det godt, vokser sig store og smukke.

Killingerne har nu vacciner og alle papir iorden til at kunne flytte og alle undtagen Pickles er blevet neutraliseret. 

Det er gået helt som planlagt, drengene var allerede friske og klar til leg, spring og løb hen under aften....Pesto var af gode grunde lidt mere groggy (Neutralisering af hunkatte er et noget større indgreb) og jeg valgte at have hende inde hos mig i sengen om natten, tror hun synes det var vældig hyggeligt. Lidt sæbehandling må man gerne få når man er en lille missepige som er blevet neutraliseret. Hun ville meget gerne putte under dynen.

21 december kommer Mayo og Pesto's nye ejere og henter dem, de overnatter i vores Bed&Kitchen og kører mod Norge dagen efter. Lang køretur på 8 timer, men forhåbentlig kan de ligge og putte sammen og berolige hinanden.

Julen nærmer sig...men det ses ikke herhjemme......jeg har besluttet at droppe julepynt i år, af 2 grunde.....juleaften er vi ikke hjemme OG killinger og julepynt er ikke den nemmeste kombi🙂 Men alle ønskes en glædelig jul.

DK Catzahle'z Marvelous Mayo, 15 uger vægt: 2,4 kg Reserveret.
Mayo flytter til Norge sammen med søster Pesto, Mayo skal udstilles og ellers være familiekat....det er så dejligt de to kan følges ad. det glæder mig meget.
DK CatZahle'z Delight Dijon, 15 uger, Vægt : 2,9 kg Reserveret.
Dijon var oprindeligt reserveret fra han var 10 dage, men omstændigheder gjorde at købere måtte springe fra da han blev 12 uger. Der er gudskelov fundet et nyt godt hjem til ham og han flytter til Valby og skal have selskab af en meget dyreglad ung kvinde, som søgte en legekammerat til hendes 2-årige ungkat og det er lige en opgave for Dijon. I hustanden er også en lille hund (Chihuahua) og det skal nok blive fint. Dijon flytter efter nuværende plan samtidig med Mayo og Pesto, nemlig lige op til juleferien. Så jeg har glæde af dem 3 uger endnu.
DKCatZahle'z Pretty Pickles, 15 uger, Vægt: 2,3 kg Reserveret.
Pickles er solgt som avlspige og skal bo så eksotisk som i Malaysia! Hun var nærmest bestilt før hun blev født og hun skuffer ikke, hun er en meget fin pige og egner sig rigtig godt til at føre mine linjer videre også i den del af verden. Pickles bliver hentet af sin opdrætter i februar, så hende har jeg glæden af noget tid endnu.
DK CatZahle'z Precious Pesto, 15 uger, Vægt: 2,4 kg Reserveret
Pesto flytter til Norge sammen med sin brormand Mayo. Mayo var først reserveret, allerede da han var 2 uger og da hans nye ejere skulle komme helt fra Norge og besøge ham, forelskede de sig også i Pesto, det er rigtig dejligt de to får lov at flytte sammen, de er meget glade for hinanden og ligger tit sammen.
DK CatZahle'z Marvelous Mayo TUV d 62 12 uger vægt: 1.745g Booked/ikke ledig
DK CatZahle'z Delight Dijon TUV n 62 12 uger vægt 2.150g Available/Ledig
DK CatCahle'z Pretty Pickles 12 uger vægt 1.795g TUV f 62 Booked/ikke ledig
DK Catzahle'z Marvelous Mayo 12 uger vægt 1.800g TUV d 62 Booked/ikke ledig

🙂10 uger og verden ligger lige der for ens poter......dagen idag har været oplevelsesrig. dagen startede mens det stadig var lidt mørkt, uret fortalte at klokken var 7.25....4 små skønne væsner kigger på mig forventningsfuldt og Mayo sætter i sit sædvanlige hylen ved synet af fadet med mad, det er ikke nemt at komme ind og skal gå balancegang for ikke at træde på en killing. Alle 4 sværmer om benene på mig, jeg får bevæget mig ind i rummet og placeret truget på gulvet og alle 4 kaster sig over vådfoderet som denne gang er Carny fra Animonda smask smask smask mask😋jeg sætter mig med min kaffe og bare kigger på dem, de er så søde siger jeg til mig selv, gad vide hvor mange gange den tanke kører igennem mit hoved på en dag??? ej det er nok umuligt at tælle!!

Vi befinder os nede i kælderen på killingeværelset....Molly ammer meget lidt, men hun er en god og beskyttende mor, hun leger, vasker og især beskytter hun dem!!! desværre så meget, at det er nødvendigt at beskytte de andre katte fra angreb....

efter en god times tid, hvor jeg har forsøgt mig med kamera, vi har leget og nusset, går jeg op og spiser morgenmad og da jeg lidt senere kommer ned, sover killngerne.

Efter deres lur på nogle timer..kommer jeg ned på værelset...først tror jeg ikke mine egne øjne og kan ikke lige se hvad pokker det er der spredt ud over hele gulvet, det ligner fjer!! og pludselig kan jeg se den lille døde spurv der ligger på gulvet. Molly har fanget en fugl til sine killinger (ude i løbegården)......jeg forestiller mig hvilken fest de har haft🤭killingerne har virkelig fået en på opleveren og mon ikke Molly har været ret tilfreds med sig selv, det tror jeg nok hun har😋

Da jeg har fjernet sporene efter naturens vildskab...tænker jeg det er en god anledning til at komme ud og opleve naturen lidt selv....så tager killingerne med i løbegården, så de kan mærke vinden, få græs mellem poterne og høre fuglene.....Pesto var en smule betænkelig, men med lidt støtte fik hun da også hygget sig🙃de 3 andre.....ja de gav den fuld skrue lige med det samme......Toppings var på toppen❤

 

DK Catzahle'z Marvelous Mayo 10 uger vægt 1.605g TUV d 62 Booked/ikke ledig
DK CatZahle'z Delight Dijon 10 uger vægt 1.800g TUV n 62 LEDIG
DK CatCahle'z Pretty Pickles 10 uger vægt 1.475g TUV f 62 Booked/ikke ledig
DK CatZahle'z Precious Pesto 10 uger vægt 1.500g TUV d 62 Booked/ikke ledig

Tiden går 😮og Toppings er i skrivende stund tæt på at ramme de 8 uger, meget er sket og killingerne trives og er så hyggelige, sociale og søde.....jeg bliver aldrig træt af at se på dem. Lyden af deres poter henover gulvet, når der leges tagfat er efterhånden blevet en del af hverdagen. Alle killinger har opnået en vægt på 1kg før de blev 8 uger, hvilket er ret flot!! de er også meget glad for mad, de får nu 3xdagligt vådfoder og har tørfoder stående frit tilgængeligt (men det er ikke meget der spises af det)😉derudover er der stadig adgang til mælkebaren, dog i begrænset omfang. Molly er stille og roligt begyndt at vænne fra, men er stadig en god omsorgsfuld og beskyttende mor. 

Alle 4 killinger er en fornøjelse, legesyge, opsøgende, sociale og modige. 

Der er dog nok at gøre med sådan en flok....oprydning, rengøring, tømning af kattebakker, rengøring af madskåle og give mad og vand. Derudover skal de håndteres, klippes kløer, børstes, kigges i ører, poter, renses øjne og vænnes til at være i hænder. MEN de er så dygtige.....Mayo og Pickles får særlig opmærksomhed på de punkter, da jeg ved at deres nye ejere gerne vil udstille dem og det kræver en særlig tilvænning af håndtering...bla. at blive præsenteret på den rigtige måde. 

Det næste der skal til at ordnes er bestilling af stamtavler og transfer papir til dem der skal flytte ud af landet..... der er lidt mere papirarbejde når killinger skal rejse ud af landet og i dette kuld er der kun 1 der bliver i Danmark.

Marvelous Mayo (Male) TUV d 62 6 uger vægt: 862g
Booked/Reserveret
Delight Dijon (Male) TUV n 62 6 uger Vægt: 892g
Booked/Reserveret
Pretty Pickles (Female) TUV f 62 6 uger Vægt: 802g
Booked/Reserveret
Precious Pesto (Female) TUV d 62 6 uger Vægt: 796g
Booked/reserveret

Idag 1/10 fik vi besøg af Mayo's nye ejere. De forelskede sig også i Pesto, så nu får hun lov at flytte med til Norge sammen med bror Mayo. Det gør mig så glad, helt ind i hjertet.

4 uger er gået og Toppings trives og vokser🙂De er kommet igang med vådfoder stille og roligt, nogle er mere overbevist end andre, særligt Pesto kaster sig over maden!!de er alle rigtige dygtige til at bruge kattebakkene, der sker stadig et lille uheld i ny og næ, men de er rigtig godt på vej. Liv og glade dage i kravlegården, der bliver leget, kæmpet, løbet, kravlet.....spist og sovet🙂

Et skønt kuld som jeg ikke kan blive mættet af, at kigge på og når jeg sætter mig midt i kravlegården kommer alle 4 og vil lege, nusses og kravle på mig. De er helt vidunderlige.

Marvelous Mayo 4 uger TUV d 62 Vægt 4 uger: 556g Reserveret/booked
Mayo er en skøn rød dreng, med amber øjne. Han er meget glad for sin mor og mad....har hængt en del i mælkebaren og er nu godt igang med vådfoder....en glad dreng som elsker at lege og slås med sine søskende. Kontaktsøgende og meget lækker. Mayo er en helt perfekt aftegnet dreng som er reserveret til kæl, men planen er også at han skal udstilles. Mayo vil flytte til Norge lige omkring jul. Mayo skal bo sammen med et par andre katte, heriblandt en anden Tyrkisk Van.
Delight Dijon 4 uger TUV n 62 Vægt 4 uger: 586 g Reserveret/booked
Dijon er en nysgerrig og aktiv sort dreng med amber øjne. Han er en stor dreng og kuldets største. Han er også kommet fint igang med vådfoder og ligesom sine søskende er han rigtig dygtig allerede til at bruge kattebakken. Dijon er sammen med søster Pickles optaget af, hvad der mon er på den anden side af kravlegården......Dijon har de skønneste aftegninger og bl.a det kendte Allah's thumphprint mellem skulderbladene. Lidt meget farve på hoved og ører, men vildt charmerende. Dijon flytter til Kalundborg midten af december, her skal han bo sammen med et par uden børn, men med selskab af en anden kat.
Pretty Pickles 4 uger TUV f 62 Vægt 4 uger: 514g Forhåndsreserveret/prebooked
Pickles er en fræk tøs!! aktiv, nysgerrig og vil meget gerne på eventyr!! Hun har været den sidste der er begyndt på vådfoder....tror simpelthen hun har for travlt....måske hun har lidt ADHD!!der er ihvertfald fuld knald på!!
Der er vist seriøst interesse fra en opdrætter og som det ser ud nu vil Pickles derfor blive solgt som avlskat.
Precious Pesto 4 uger TUV d 62 Væg 4 uger: 492g Ledig/available
Pesto er en charmerende yndig lille pige, med sine røde ører og smukke røde hoved som rammer hendes øjne så fint ind er hun lidt af en lækker farvelade. Hun har hele tiden være den mindste i kuldet og var ikke svær at overbevise om at vådfoder bare er lækkert!! smask smask og så var hun igang. Pesto er en killing der højlydt fortæller, hvis hun ikke er tilfreds...hvilket hun for det meste er...men det med at bliver vejet er det mest forfærdelige man kan udsætte hende for. Pesto er som den eneste killing ledig.....hun er ledig til en familie som ønsker sig en kælepot.
DK CatZahle'z Marvelous Mayo 20 dage. vægt: 412g

Booked/ikke ledig
DK CatZahle'z Delight Dijon 20 dage vægt: 426g
Booked/ikke ledig
DK CatZahle'z Pretty Pickles 20 dage vægt: 384g
Preebooked/Ikke ledig
DK CatZahle'z Precious Pesto 20 dage vægt: 362g
Ledig
Marvelous Mayo 11 dage vægt:285g
Booked
Delight Dijon 11 dage vægt: 282g
Preebooked
Der er vist interesse.
Pretty Pickles 11 dage vægt: 252g
Preebooked
Forhåndsreserveret.
Precious Pesto 11 dage vægt:246g
Available
Ledig
Marvelous Mayo
Male: TUV d
Booked
Delight Dijon
Male: TUV n
Pree booked
Der vist interesse
Pretty Pickles
Female: TUV f
Pree booked
Der er vist interesse
Precious Pesto
Female: TUV d
Available

Her går det godt og som det skal og selvom Mollys fødsel og de første døgn er gået efter bogen, så har der alligevel været bekymring og overvejelser som jeg vil dele med jer. Det at få killinger er skønt, hyggeligt og dejligt, MEN det er også usikkerhed, bekymringer og (forventet) udgifter. Jeg havde regnet ud at Molly skulle føde ml d. 17-19/8 . hvornår præcist kan være temmelig svært at spå om og i dette tilfælde har Molly været til parring hos en anden opdrætter og de var ikke helt sikre på hvornår hun præcist blev parret. Men jeg havde taget feriedage 17-19 og krydsede fingre😊 Molly er gudskelov samarbejdsvillig og natten til onsdag begyndte hun at gå hvileløst rundt, jeg sov selvfølgelig sammen med hende (det havde jeg gjort et par nætter for en sikkerheds skyld) onsdag morgen var hun i tydelig fødsel og opbloknings veerne blev kraftigere og kraftigere. Jeg havde selvfølgelig lavet en fødekasse til hende og den gik hun også op i. Da kl nærmer sig 13.30 SKAL jeg på wc, jeg kan godt se at Molly ikke vil have jeg skal gå, men sådan har det været hele formiddagen og nu skal jeg! Jeg laver lige en kop kaffe (pulver) og en klapper med leverpostej😋 da jeg kommer tilbage, drøner Molly ud af fødekassen og op i sofaen, hvor der hænger en radiator seng på armlænet, her føder hun første killing kl 14. 01. Jeg er ikke meget for at hun ligger der, for det første er det et lille sted og hun kan nemt komme til at trampe rundt på killingerne på det bløde underlag! Så jeg forsøger at flytte første killing ned i fødekassen, hvorpå hun panikker fuldstændig og tager sin killing og får mast sig ned bag sofaen, pyhh sveden begynder at løbe, for det er absolut ikke optimalt!!! Jeg får skubbet sofaen ud, så jeg kan komme til hende og får lagt håndklæder under så godt som det kan lade sig gøre, så de nyfødte ikke bliver kolde. Kl 14.30 kommer nr 2 og jeg sidder på gulvet bag en sofa med kold kaffe og lidt bekymret for dette fødested. Men nr 3+4 fødes dernede på gulvet og gudskelov har killingerne det godt og tager hurtigt fat på at die. Molly har nogle timer med ro og henunder aften er hun så rolig med de små, at jeg tager en transport kasse og lægger en god vetbed måtte ind og flytter killingerne derind, stadig bag sofaen (det har Molly valgt! ) hun accepterede og nu kunne jeg gå en nat i møde og vide de lå lunt og godt❤ næste morgen virker Molly urolig og jeg skal være hos hende hele tiden. Hun finder ikke rigtig ro. Men hun ammer, vasker og nurser sine killinger. Ca kl 10 får jeg rigtig mærket hendes yver og det ene af de nederste er fuldstændig spændt, tydeligt at ingen af killingerne har taget det som yndlingspat😥åhh nej! Nu bliver jeg bekymret for at hun får brystbetændelse! Jeg får lov at massere og prøver de næste par timer på skift at få killingerne til at tage ved og jeg giver massage og lægger varme omslag. Da det nærmer sig eftermiddag ringer jeg til min faste dyrlæge, jeg vil gerne have en vurdering af om Molly skal have antibiotika og ihvertfald skal hun have smertestillende!. Desværre kan min dyrlæge ikke tilbyde at komme ud til mig (ja! det er jeg skuffet over) men får en tid kl 18. Tiden er ok, men jeg har det ikke ok med at jeg skal tage Molly og 4 nyfødte killinger ud af huset. Jeg ringer til en anden lokal dyrlæge som har mulighed for at komme indenfor 1 time👍 Molly bliver tilset og får smertestillende medicin. Jeg får også noget antibiotika, selvom det vurderes at det ikke har udviklet sig til brystbetændelse endnu, så jeg skal fortsætte med at massere og forsøge at få killingerne til at tage ved, men vigtigst af alt er at få masseret brystet blødt. Tja det besøg kostede knap 900 kr, men det følger med og er en del af gamet. Hen under aften synes jeg ikke det er bedre og bliver bekymret for natten, så tager en beslutning om at give antibiotika. Jeg stiller vækkeuret til kl 02. 30 så jeg kan tjekke op på om alt er ok. Der er gudskelov ro, så efter massage, vådfoder på sengelejet og opmuntrende opmærksomhed til Molly går jeg i seng igen🙂 kl 06. 30 står jeg op og samme procedure igen. Brystet er stadig helt spændt, men tydeligt at det smertestillende hun får hjælper. ......i løbet af dagen og til aften er det blevet meget bedre👍og idag søndag(på 4 dagen) er der ingenting, jeg gav kun antibiotika i 2 dage, det var ikke infektion, så ingen grund til at udsætte killingerne for diarré. Det smertestillende er der jo heller ikke brug for. Killingerne trives, de tager rigtig flot på ml 13-20 g har de taget på i døgnet. Jeg er virkelig glad for at jeg havde taget 3 ferie dage og føler mig (næsten) klar til at tage på arbejde imorgen, på killingernes 6 døgn❤en lang beretning om et helt almindeligt og ukompliceret fødselsforløb.

Heidi


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Hans | Svar 02.10.2017 15.04

Så sød!

http://www.hurtiglannu.com/

Heidi Zahle 02.10.2017 20.46

Tak skal du have

Odd Magne | Svar 30.10.2016 00.57

De er nydelige alle sammen 😀❤️😻😻😻

Jette Dyrekær | Svar 16.09.2016 20.02

Sikke en fin fortælling om fødslen og dejlige billeder af de kære små misser, er vild med den røde Pesto. ♥️♥️♥️

Heidi 16.09.2016 21.23

Pesto er også vildt charmerende

Anita | Svar 06.09.2016 13.59

De er helt nydelige

Klaus | Svar 21.08.2016 15.26

Hvor er de søde !!!!!!!!!!😍

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.09 | 09:53

De är så fina och rejäla pojkar. Längtar till jag får träffa dem! ❤

...
02.10 | 20:46

Tak skal du have

...
02.10 | 15:04

Så sød!

http://www.hurtiglannu.com/

...
30.10 | 00:57

De er nydelige alle sammen 😀❤️😻😻😻

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE