Standardside

Jeg hedder Heidi Zahle 
Jeg har et lille opdræt af Tyrkisk Van. 
I mit daglige arbejde er jeg uddannet Socialpædagog og har arbejdet primært med voksne mennesker indenfor handicap og socialpsykiatri siden 1997, både som medarbejder og med ledelsesansvar. Siden april 2012 har jeg arbejdet i en børn og unge rådgivning i en lille kommune på Sjælland. Her er mit ansvar primært unge anbragte.  

Derudover har jeg et lille B&B på førstesalen af vores hus (se mere andet sted på hjemmesiden)

Jeg bor sammen med min mand Klaus og vores fælles søn som er 18år. Derudover har vi 3 sammenbragte børn som alle er blevet voksne og flyttet hjemmefra.

Min interesse for den Tyrkiske Van og katteopdræt startede 2010 hvor jeg ved lidt af en tilfældighed fik min første Tyrkiske Van, et år efter købte jeg min første fertile hunkat og efterfølgende har jeg beholdt 2 af mine egne killinger. Jeg har haft kuld i 2012, 2014, 2015 og 2016. Jeg har allerede haft utrolig spændende oplevelser på trods af mine forholdsvise korte tid som opdrætter og har bla. solgt en del killinger til udlandet (Sverige, Norge, Tyskland, Polen, England og Usa) Jeg har også været med til at starte en interesseklub som senere er blevet specialklub under FelisDanica. Vi er ganske får opdrættere i Danmark (kan tælles på 1 hånd) og vi arbejder ihærdigt på at den Tyrkiske Van fortsat skal have sin berettigelse i Danmark. Har du lyst til at støtte specialklubben Vantastic eller bidrage med et engangsbeløb, så henvend dig endelig till klubben. www.van-tastic.dk eller til formanden (mig)

Molly og jeg på udstilling.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.10 | 20:46

Tak skal du have

...
02.10 | 15:04

Så sød!

http://www.hurtiglannu.com/

...
01.09 | 15:49

Hej Lene
Skriv en mail til med mig, hvor du skriver lidt om hvem du er og hvorfor du tænker det kunne være noget for dig
zahle@oncable.dk
Vh Heidi

...
01.09 | 14:31

Det kunne jeg godt være intresseret i, bor dog i Espergærde

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE