SuperHeros

21/4 2014 fødte Rita 5 skønne killinger 4 drenge og 1 pige. Molly Shamrock, Anthony Ironman, Elvin Rage, Hanibal Nighthawk og Bruce Batman. 5 fantastiske Heroes.
DK CatZahle'z Molly Shamrock. Blå/Creme pige med amber øjne.
Molly er blevet her hos CatZahle'z hun er blevet udstillet nogle gange og det er gået rigtig godt. Derudover har hun allerede fået 2 kuld "Blue Stories" og "Toppings" Molly er en skøn kat med et dejligt sind. Jeg glæder mig til, at planlægge hendes næste kuld.
DK CatZahle'z Anthony Ironman. Rød dreng med Amber øjne.
Anthony er solgt og bor i Rødovre. Han er flyttet ind hos en tyrkisk familie som kendte til racen fra deres oprindelige hjemland. Anthony tager hver dag med sin nye ejer på arbejde og jeg har besøgt ham derude, hvor han nyder sin dagligdag.
DK CatZahle'z Elvin Rage. Creme dreng med Amber øjne.
Elvin nu kaldet Bailey er solgt og bor på fyn hos en familie på 2 voksne og 2 børn. Han fik følgeskab af sin bror Batman, så de 2 drenge hygger sig sammen som et par rigtig gade drenge.
DK CatZahle'z Hanibal Nighthawk. Sort dreng med Amber øjne.
AUG. 16. Hanibal er for nylig blevet omplaceret. Beskrivelse følger. Men jeg har været med ind over og har kontakt med ny ejer.

Efter en lidt turbulent tid er Hanibal kommet til at bo hos Heidi i Hillerød. Heidi bor alene i en lejlighed med dejlig stor lukket altan, hvor Hanibal nyder at sidde og kigge ud. Heidi fortæller, at efter 1 uge er de allerede blevet meget glade for hinanden og Hanibal er en dejlig sove ven. Tusind tak Heidi, fordi du har åbnet dit hjem for skønne Hanibal i en noget presset situation. Glæder mig til at følge ham.
DK CatZahle'z Bruce Batman. Sort dreng med Amber øjne.
Batman nu kaldet Louie er solgt og bor på fyn hos en familie på 2 voksne og 2 børn. Han fik følgeskab af sin bror Elvin, så de 2 drenge hygger sig sammen som et par rigtig gade drenge.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.09 | 09:53

De är så fina och rejäla pojkar. Längtar till jag får träffa dem! ❤

...
02.10 | 20:46

Tak skal du have

...
02.10 | 15:04

Så sød!

http://www.hurtiglannu.com/

...
30.10 | 00:57

De er nydelige alle sammen 😀❤️😻😻😻

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE